Trakų rajono mokyklų vaikinų tinklinio varžybos 2022

Gegužės 3 dieną, gimnazijos sporto salėje vyko Trakų rajono mokyklų vaikinų tinklinio varžybos. Rungtynes, kuriose savo jėgas išmėgino septynios vaikinų komandos iš skirtingų rajono mokyklų, organizavo Kūno kultūros ir sporto centras bei Trakų Vytauto Didžiojo gimnazija. Pagrindinis šių varžybų tikslas –  suteikti galimybę šio sporto entuziastams parodyti savo gebėjimus bei skatinti jaunimą užsiimti naudinga, sportine veikla, kuri ilgainiui peraugtų į pomėgį. Na,  ir,  žinoma, buvo svarbu išaiškinti,  kuri rajono bendrojo lavinimo mokyklų tinklinio komanda yra stipriausia.

Taigi rungtyse komandos buvo suskirstytos į du pogrupius: A ir B. A grupę sudarė: Trakų r. Rūdiškių gimnazijos, Trakų r. Paluknio „Medeinos“ gimnazijos bei Trakų r. Aukštadvario gimnazijos komandos, o B grupę sudarė: Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos, Trakų gimnazijos, Trakų r. Lentvario H. Senkevičiaus gimnazijos bei Trakų r. Senųjų Trakų Andžėjaus Stelmachovskio pagrindinės mokyklos komandos.

Visos komandos  pasirodė nepriekaištingai. Ryžtingai varžydamosios stengėsi iš paskutiniųjų, tačiau į pusfinalį pateko tik keturios komandos - Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos, Trakų r. Lentvario H. Senkevičiaus gimnazijos, Trakų r. Aukštadvario gimnazijos bei Trakų r. Paluknio „Medeinos“ gimnazijos. Didžiulė įvairių emocijų banga plūdo tiek iš dalyvių pusės, tiek ir iš visos publikos, stebėjusias šias įnirtingas rungtynes. Kiekviena palaikymo grupė su nerimu ir susikaupimu laikė tvirtai suspaustus kumščius už savo sergamą komandą.

Galiausiai į finalą pateko tik dvi – Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos bei Trakų r. Lentvario H. Senkevičiaus gimnazijos komandos. Ši kova, ko gero, buvo pati laukiamiausia, karščiausia ir įtempčiausia iš visų, sulaukusi nepaprastai daug ovacijų. Abiejų mokyklų komandos buvo itin stiprios priešininkės viena kitai, bet tądien sėkmė buvo mūsų pusėje ir lemiamu smūgiu Trakų Vytauto Didžiojo gimnazija tapo nugalėtoja. Antrąją vietą laimėjo Trakų raj. Lentvario H. Senkevičiaus gimnazija, trečiąją – Trakų raj. Aukštadvario gimnazija. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai apdovanoti Trakų rajono kūno kultūros ir sporto centro įsteigtais medaliais ir komadiniais diplomais.

Sveikiname!

Autorius:
Saulė Bakum 3c klasė

Nuotraukos:
Ieva Suščinskytė 1b klasė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas