ISM verslo klasė

Šiais mokslo metais  III-IV gimnazijos klasių mokiniai, pasirinkę ekonomikos ir verslumo  mokomąjį dalyką, dalyvavo unikaliame ISM universiteto projekte „ISM verslo klasė“.

Projekto, kuris tęsėsi visus mokslo metus, metu moksleiviai turėjo išskirtinę galimybę dalyvauti tiesioginėse ir nuotolinėse paskaitose bei diskusijose, kurias vedė ISM dėstytojai, savo srities ekspertai bei ISM alumnai, po studijų įkūrę savo verslą ar sėkmingai dirbantys rinkodaros, ekonomikos, finansų srityje.

„Personal branding: student edition“, „Will robots free us from work?“, „Ekonominiai skirtumai tarp šalių: kas juos lemia ir ko laukti ateityje?“, „The horrors of public speaking“, „Design thinking“, „Laiko planavimas- geriausia investicija šiandien ir visada“, „Alternatyviosios investicijos ir finansai“, „Pelno maksimizavimas“- tai tik dalis paskaitų, kurias išklausė „ISM verslo klasės“ moksleiviai. Paskaitų metu mokiniai įgijo daug ekonominių žinių, sustiprino verslumo gebėjimus, kompetencijas, kurios reikalingos šiuolaikiniam žmogui, norinčiam priimti pagrįstus ir veiksmingus sprendimus bei ugdyti savyje lyderio savybes.

Lektorių pateikiami ir analizuojami aktualūs pavyzdžiai iš realių gyvenimiškų situacijų, jų asmeninės patirties sklaida ypač sustiprino mokinių motyvaciją aktyviai įsitraukti į projekto veiklas, mokytis ekonomikos ir verslumo.

Remiantis itin pozityviais šio projekto dalyvių atsiliepimais, tikimės kitąmet bendradarbiavimą su ISM universitetu pratęsti ir priimti moksleivius į naująją „ISM verslo klasę“.

 

Autorius:
Ekonomikos ir matematikos mokytoja Jūratė Leščinskienė

Nuotraukos:
Jūratė Leščinskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas