Sausio 27 dieną mūsų gimnazijoje praūžė renginys „Pasaulinė sniego diena 2022“

  • Paskelbta: 2022-01-28
  • Kategorija: Renginiai

Gimnazijoje nuolatos netradiciniais aktyviais mokymosi metodais yra įvairinama fizinė veikla, kuri padeda mokiniui ugdytis bendrąsias kompetencijas, pažinimo džiaugsmą, suprasti naujus dalykus, būti aktyviu komandos nariu.

Mūsų gimnazijos fizinio ugdymo mokytojos Liudvika Tichonova ir Neringa Gliebienė,  bendradarbiaudamos su Lietuvos kūno kultūros mokytojų asociacija, prisijungė prie Lietuvos asociacijos „Sportas visiems“ projekto „Pasaulinė sniego diena 2022“ ir organizavo „Ledo ritulys mokykloje kitaip“, kurio dalyviai buvo 5-6 klasių mokiniai.

Mokyklos kieme prie Trakų pilies sniegu padegtos aikštelės renginio dalyviai neįprastomis priemonėmis žaidė ledo ritulį ir atliko kitas netradicines užduotis. Mokiniai galėjo išbandyti jėgas,  žaisdami ledo ritulį plastmasinėmis gimnastikos lazdomis, lauko teniso kamuoliuko ridenimo į vartus, čiuožti komandinėmis slidėmis, mesti lankus į taikinį bei smagiai nusileisti nuo kalniuko.

Pagrindinis šio renginio tikslas- pasimėgauti žiemos pramogomis: smagiai ir sveikai praleisti laiką gryname ore, išmokti naujų , netradicinių žaidimų, skatinti mokinių aktyvumą, kūrybiškumą, gebėjimą bendrauti ir bendradarbiauti .Aktyviausi dalyviai buvo apdovanoti asociacijos „Sportas visiems“ dalyvio lipdukais, komandiniais diplomais.

Sniego diena mokiniams atnešė daug teigiamų emocijų. Į klases grįžo įraudę ir geros nuotaikos. Renginys baigėsi, bet sniego dar žadama, todėl tikimės, kad užsikrėtę gera nuotaika vis daugiau mūsų gimnazijos mokinių išsitrauks rogutes, slides ir smagiai pratęs aktyvią veiklą gamtoje.

Liudvika Tichonova,  fizinio ugdymo mokytoja

Autorius:
Liudvika Tichonova Fizinio ugdymo mokytoja

Nuotraukos:
Neringa Gliebienė fizinio ugdymo mokytoja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas