Lietuvos 5-8 klasių mokinių STEAM olimpiada

Lietuvos 5-8 klasių mokinių STEAM olimpiada

„Kova kaip tik ir yra geriausias pažinimas. Tu turi dvi galimybes: laimėti arba pralaimėti. Ir vienu, ir kitu atveju kovos rezultatas bus vienodas: pažinimas“

Justinas Marcinkevičius

    Auštant 2023 m. balandžio 28 dienos rytui, Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos mokiniai: Martynas Kručkas, Saulė Malinauskaitė ir Benediktas Rauktys kartu su fizikos mokytoju Andriumi Storta susitiko prie gimnazijos ir taip prasidėjo kelionė į III -ąjį STEAM olimpiados etapą.

    Iš tiesų mūsų kelionė prasidėjo šių metų vasarį, kada mokiniai dalyvavo atrankiniame ture, kuriame parodė, jog yra verti finalo, t.y., šalies etapo. Tad sulaukę kvietimo registruotis, ilgai nedvejojome, užsiregistravome ir ruošėmės jam. Pasimokėme iš antrojo etapo, laibau susikoncentravome į klaidų šalinimą ir jau turimų žinių stiprinimą ir rezultatas išties puikus. Mūsų gimnazijos atstovė Saulė Malinauskaitė septintų klasių grupėje užėmė III vietą. Bet ne ką mažiau džiaugėmės ir mūsų šeštų ir aštuntų klasių atstovais, jie pelnė padėkas ir įgijo daugiau žinių bei patirties.

Dėkojame mokinius rengusioms mokytojoms Sigitai Zalitienei, Loretai Krinickienei, Elenai Šišeninai, Daliai Bartkienei.

Autorius:
Andrius Storta

Nuotraukos:
Andrius Storta

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas