Mišrios tinklinio varžybos Aukštadvaryje

Rajoninės varžybos ,,Pavasario taurė" buvo didelis ir įspūdingas renginys, kuris  pirmą kartą vyko Aukštadvaryje gegužės 8 dieną. Tai buvo puiki galimybė susitikti su kitomis rajono mokyklų komandomis ir pasiruošti varžyboms, nes tikslas buvo vienas - nugalėti varžovus ir gerai praleisti laiką.

Varžybose dalyvavo devynios komandos, įskaitant mūsų mokyklos (TVDG) komandą neįprastu pavadinimu ,,Meškos". Komandą sudarė dvi merginos ir penki vaikinai iš dvyliktų, dešimtų ir devintų klasių. Visos komandos buvo pasiryžusios laimėti ir pademonstruoti savo geriausius įgūdžius, taigi konkurencija buvo itin didelė.

TVDG komanda turėjo puikų startą ir laimėjo visas savo pogrupio rungtis. Tai buvo puikus pasiekimas ir ženklas, kad komandos nariai yra tvirti varžovai. Šūkis ,,Trakų Meškos" po kiekvienų varžybų skambėjo garsiai per visą salę.

Tačiau finišo linijoje TVDG komandai teko pripažinti Lentvario komandos pranašumą, kuri kalė lemiamą tašką ir nugalėjo dvejais taškais, jie užėmė pirmąją vietą. TVDG komanda pelnė garbingą antrąją vietą, o trečiąją vietą užėmė Aukštadvario komanda.

Vis dėlto, TVDG komanda turėtų didžiuotis savo pasiekimu ir tvirtai žengti į priekį, siekiant dar didesnių pergalių. Tokie renginiai yra puiki proga gerai praleisti laiką, susipažinti su kitomis komandomis ir stiprinti savo įgūdžius artėjančioms varžyboms.

Rajoninės varžybos ,,Pavasario taurė" buvo sėkmingas ir aktyvus renginys, kuris sujungė mokinius, vyravo sportinė dvasia ir nuotaika. Kai kurie dvyliktokai sužaidė paskutines varžybas mokykloje ir sutinka, kad dalyvavimas tokiose varžybose suteikia geriausių prisiminimų iš mokyklos. Tokios varžybos skatina aktyvų gyvenimo būdą ir palaiko komandinę dvasią mūsų rajone.

Autorius:
Aistis Kviklys

Nuotraukos:
Aistis Kviklys

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas