Kaip Mokinių taryba pradėjo 2022 m.

  • Paskelbta: 2022-02-18
  • Kategorija: Renginiai

Kaip Mokinių taryba  pradėjo 2022 m.

Į naujus metus žengėme entuziastingai ir kupini idėjų.

·      Sausio 13 d. padėjome organizuoti renginį, skirtą Sausio 13-osios aukoms atminti.

·      Paskutinį sausio mėnesio savaitgalį mokinių tarybos atstovė dalyvavo Lietuvos moksleivių sąjungos Žiemos Forume 2022 bei XXXII Neeilinėje asamblėjoje.

·      Vasario 4 d. inicijavome akciją „Viskas, tik ne kuprinė“. Gimnazijos mokiniai ir mokytojai niūrą žiemos dieną praskaidrino atvykdami į gimnaziją su pintinėmis, lagaminais, narveliais, tinklais ir kt. daiktų nešimo priemonėmis.

·      Vasario 7 d. vyko 6 klasių mokinių diskusija tolerancijos tema - pirmasis naujai išrinktos Mažosios Mokinių tarybos organizuotas renginys. Renginio tema ,,Tolerancija ir jos svarba šiuolaikinio žmogaus gyvenime". Renginio metu šeštokai buvo kviečiami diskutuoti, reikšti savo nuomonę ir gilintis į tai, kas yra tolerancija ir jos svarba gimnazijoje. Diskusijos metu aptarti psichinės sveikatos, tolerantiškumo ir emocinio valdymo mokykloje klausimai. Renginio metu mokiniai ne tik įgijo naujų žinių tolerancijos tema, bet ir pasisėmė gerų emocijų bei minčių, padėsiančių kasdieniniame gimnazijos gyvenime. Renginio organizatoriai tikisi, kad jo dalyviai šią informaciją naudos ne tik patys, bet ja pasidalins su kitais bendraamžiais ir klasiokais.

·      Vasario 10 d. šventėme Valentino dieną. Gimnazijoje veikė „TVDG meilės kavinė“, kurioje galima buvo nusifotografuoti ir pasivaišinti meilės kisieliumi bei sausainiais. Akį ir širdį džiugino kupidonai – Aurimas ir Vytis.

·     Vasario 11 d. prisidėjome prie pilietiškumo akcijos, skirtos Lietuvos valstybės atkūrimo dienai. Gimnazijos bendruomenę kvietėme sveikinti Lietuvą nusifotografuojant prie šventinės sienelės, kurią kūrė gimnazijos mokiniai dailės pamokose. Taip pat, klasės sveikino Lietuvą dovanodamos jai pašto ženklus. Pilietiškiausia ir originaliausią ženklą sukūrusi klasė bus apdovanota.

Laukite tęsinio. Mus sekti galite Facebook svetainėje, Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos Mokinių taryba.

 

                          

Augusta Tomenkaitė, IV d gimnazijos klasė ir Rugilė Vaisėtaitė, 7 c klasė

Autorius:
Augusta Tomenkaitė, Rugilė Vaisėtaitė

Nuotraukos:
Laura Benetytė, Rita Sadovskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas