Draugiškos vaikinų tinklinio varžybos

  • Paskelbta: 2024-01-22
  • Kategorija: Renginiai

Sausio 18 dieną į Trakų Vytauto Didžiojo gimnaziją atvyko Vievio gimnazijos mokiniai. 2007 metų gimimo ir jaunesni vaikinai rodė savo sugebėjimus draugiškose tinklinio varžybose.

Varžybų metu vaikinai demonstravo savo sportinius gebėjimus, leisdami žiūrovams stebėti įdomias ir įspūdingas žaidimo akimirkas. Mokyklų komandinis darbas ir įtemptas žaidimas padarė šią dieną įsimintiną visiems turnyro dalyviams bei žiūrovams.

Mokyklos bendruomenė ir jos palaikymas padėjo kiekvienam žaidėjui sustiprinti pasitikėjimą savimi ir komandos dvasią. Varžybos mokiniams buvo puiki proga ne tik išbandyti savo jėgas, bet ir stiprinti draugystės ryšius tarp skirtingų mokyklų atstovų. Taip pat varžybos ne tik parodė mums tinklinio sporto grožį, bet ir suteikė galimybę mokytis, augti bei kurti ypatingus prisiminimus. 

Po intensyvių varžybų visi dalyviai išsiskirstė su šypsena veiduose ir gerais prisiminimais širdyje. Ši tinklinio varžybų patirtis skatino sportinę aktyvumą, augino draugystės dvasią tarp mokyklų bendruomenių. 

Sveikiname Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos komandą su pergale!

Dėkojame varžybų organizatorei fizinio ugdymo mokytojai Liudvikai Tichonovai, varžybų teisėjams Hubertui Tomaševič  IVa klasė, Adomui Petrokui IIIb klasė.

Autorius:
Ieva Suščinskytė 3b klasė

Nuotraukos:
Ieva Suščinskytė 3b klasė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas