Tinklinio aikštelėje, rungiantis Elektrėnų ir Trakų savivaldybės komandoms, mūsų gimnazijos tinklininkams atiteko sidabras.

Mūsų gimnazijos vaikinų tinklinio komanda vasario 21  dieną vyko į Vievį, Elektrėnų savivaldybę, dalyvauti vaikinų tinklinio turnyre, skirtame Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti. Turnyras vyko rato sistema iki dviejų laimėtų pergalių. Ilga ir atkakli sportinė kova vyko visą turnyrą. Mūsų gimnazijos tinklininkai pirmąsias varžybas, žaisdami su Vievio komanda, laimėjo rezultatu 2:0. Elektrėnų „Versmės" komanda rezultatu 2:0 įveikė Vievio gimnazijos vaikinus. Po atkaklios ir daug įtampos kėlusios kovos 1 : 2 teko pripažinti elektrėniškių pranašumą ir mūsų vaikinai šiame turnyre užėmė garbingą antrą vietą ir sidabro medalius. Turnyro organizatorė Vievio gimnazija įsteigė ir naudingiausių komandos žaidėjų apdovanojimus. Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos naudingiausiu žaidėju išrinktas  komandos kapitonas Aistis Kviklys. Jam įteikta geriausio žaidėjo taurė. Rungtynių nugalėtojams ir prizininkams įteikti atminimo medaliai, diplomai.

Norime pasidžiaugti mūsų tinklininkų aktyvumu ir atkaklumu atstovaujant gimnazijai bei ginant jos garbę ne tik rajone, bet ir už jo ribų, motyvacija tobulėti ir siekti aukštesnių tikslų.

Autorius:
Liudvika Tichonova fizinio ugdymo mokytoja

Nuotraukos:
Liudvika Tichonova fizinio ugdymo mokytoja metodininkė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas