Staigmena lavinamųjų klasių moksleiviams

  • Paskelbta: 2021-12-28
  • Kategorija: Renginiai

Artėjant gražiausioms metų šventėms, Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos lavinamųjų klasių moksleiviai sulaukė svečių iš tolimosios Rusijos. Anksti ryte į ugdytinių klasę pasibeldė smagūs nykštukai. Jie labai pradžiugino  moksleivius pranešdami nuostabias naujienas. Lavinamosios klasės ugdytinius netrukus aplankys Senis Šaltis, kuris atkeliavo net iš tolimosios Rusijos.

Tam, kad neprailgtų Senio Šalčio laukimas, nuotaikingi nykštukai mokiniams sugalvojo linksmų užduotėlių. Ugdytiniai spalvino kalėdinius atvirukus. Nykštukų padedami skaitė rusiškus sveikinimus ir linkėjimus. Įdomi šventinė viktorina, kurią sukūrė nykštukė Dominyka, patikrino mūsų žinias apie Kalėdas.  Taip smagiai bendraudami sulaukėme mūsų svarbiausio svečio – Senio Šalčio, kuris atkeliavo iš pačios šiaurinės Rusijos. Visi kartu šokome ir dainavome, linkėjome vienas kitam stiprios sveikatos ir džiugių dienų, gavome puikių dovanėlių.

Ypatingai dėkojame išradingiesiems nykštukams ir nepakartojamam Seniui Šalčiui – gimnazijos 4 –okams, kurie mokosi rusų kalbos: Dominykai, Mantui, Tautvydui, Albertui, Gintarei, Deimantei, Emerikui, Karolinai. Esame labai dėkingi rusų kalbos mokytojai metodininkei Emiljai Lavrinovič už gražius sumanymus ir puikias idėjas.

Autorius:
Lavinamųjų klasių vyr.mokytoja Silvija Masiukienė

Nuotraukos:
http://festima.lt/image/cache/catalog/Foliniai-balionai/foil-balloon-santa-claus-700x700.jpg

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas