Martynas Kiserauskas- nacionaliniame Kings reitinge -vienas geriausiųjų!

Martynas Kiserauskas- Nacionaliniame Kings reitinge vienas geriausiųjų!

Sveikiname Martyną Kiserauską, 6a klasės mokinį, Tarptautinės Kings matematikos olimpiados 2022 metų pavasario sesijos finalo nacionaliniame reitinge užėmusį III-ąją vietą ir laimėjusį vertingą prizą! Lietuvos mastu - trečias iš beveik 200 finalo dalyvių.

Puikus rezultatas!

Kiekvienos klasės grupėje yra tik trys laimėtojai (tai dalyviai, surinkę daugiausiai taškų savo grupėje). Martynas surinko net 99, 49 % visų taškų. Pabrėšiu, kad finale pateikiamos ne tik testinės užduotys,  bet ir 1-2 atviro tipo užduotys, kurių sprendimus reikia logiškai paaiškinti ir pateikti raštu. Visoms užduotims atlikti skiriama 40 minučių. Papildomos užduotys buvo vertinamos tik tiems dalyviams, kurie surinko daugiausiai taškų savo amžiaus grupėje ir varžėsi dėl prizinės vietos.

Su prizų laimėtojais susisiekiama asmeniškai, paskyroje nurodytais kontaktais. Visi olimpiadų finalų dalyviai gauna diplomus, patvirtinančius pasiektą žinių lygmenį olimpiadoje. Diplomai mokiniams pristatomi į mokymo įstaigas kito akademinio pusmečio pradžioje. 

Martynas taip pat užėmė II – ąją vietą Trakų rajono savivaldybėje Kengūros konkurse, mokosi Nacionalinėje moksleivių akademijoje.

Šaunuolis, Martynai! Didžiuojamės tavo pasiekimais ir linkime dar aukštesnių laimėjimų!

Autorius:
Danuta Debesienė

Nuotraukos:
www.kings.lt

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas