Saulė Malinauskaitė - I-oji vieta respublikiniame 5-8 klasių matematikos konkurse „Virtuali matematika“

Didžiuojamės!

Dar vienas laimėjimas! Sveikiname prizininkę!

Saulė Malinauskaitė - I-oji vieta respublikiniame 5-8 klasių matematikos konkurse „Virtuali matematika“. Tai neįtikėtina! 22 taškai iš 22 galimų! Prieš savaitę sužinojome, kad Tarptautiniame Kengūros 2022 matematikos konkurse Saulė pateko į TOP 50 geriausiųjų Lietuvoje. Olympis 2022 šeštokė sprendė 7-tos klasės lygio uždavinius ir surinko 100% taškų! Kings olimpiados rudens ir pavasario sesijų finaluose mergina pelnė I-ojo laipsnio diplomus.

Matematikoje, kaip ir sporte, reikia treniruotis, o Saulė treniruojasi nuolat, ji sprendžia matematinius uždavinius nuo mažens. Be to, Saulė sėkmingai kremta matematikos mokslą Nacionalinėje Moksleivių Akademijoje.

Didžiuojuosi tavimi, Saule! Manau, kad didžiuojasi ir gimnazija, ir tėveliai. Atliktas didžiulis darbas, vainikuotas gražių laimėjimų.

Rudenį, jei nebus karantino, būtinai dalyvausime Vilniaus universiteto organizuojamoje  respublikinėje olimpiadoje. O kas žino, gal iš ten pateksi į Lietuvos komandą ir atstovausi Lietuvai  ir kartu mūsų gimnazijai pasaulyje, tarptautinėse komandinėse olimpiadose?

Didžiulės sėkmės tau, Saule!

O šiandien linkiu tau sėkmingos mokslo metų pabaigos, turiningų kelionių, gražių įspūdžių ir puikios vasaros!

 

Autorius:
Danuta Debesienė

Nuotraukos:
Danuta Debesienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas