KVIETIMAS Į KERAMIKOS IR PIEŠINIŲ PARODAS!

KVIETIMAS Į KERAMIKOS IR PIEŠINIŲ PARODAS!

 

Gimnazijos Bibliotekoje ir informacijos centre veikia ugdytinio I.B. keramikos darbų „Įkvėpti gamtos“ ir piešinių „Metų laikai“ parodos. Parodą inspiravo lavinamųjų klasių mokytoja Silvija Masiukienė. Ją apipavidalino bei kūrybiškai darbelius išdėliojo Laimutė Adomavičienė.

 

Džiugina šilti keramikos darbai iš pasaulio: oranžinė laputė, pilkas kiškutis, ežiukas ir paukštukų pora. Gamtos motyvai – klevo lapo ar žolės atspaudai – kūrybiškai panaudoti kuriant keramikos lėkštes. Meniškus darbelius vainikuoja žalia karūna.

 

Autoriaus piešiniuose taip pat atpažįstami gamtos kaitos ženklai skirtingais metų laikais. Melsvas rūkas, žalių beržų giraitė, rudenį pavirstanti spalvota, ir pagaliau – apsnigtas medis.

 

Parodos atidarymas numatomas lapkričio 25 d. 9 val., kai rinksis jungtinės specialiosios lavinamosios klasės į savaitinius ketvirtadienio skaitymus. Kviečiame visus, pedagogus ir moksleivius, susidomėjusius autoriaus kūryba, į parodos atidarymą! O tie, kas tuo metu bus užimti, užsukite Jums patogiu metu!

 

                                                                                                            Laimutė Adomavičienė, Silvija Masiukienė

Nuotraukos:
Laimutė Adomavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas