Gimnazijos kalėdinis tinklinio turnyras 2022-12-15

  • Paskelbta: 2022-12-19
  • Kategorija: Renginiai

Artėjant gražiausioms metų šventėms – Kalėdoms- mūsų gimnazijoje gruodžio 15 dieną  vyko  tradicinis kalėdinis tinklinio turnyras. Šįkart gimnazijos sporto salė griaudėjo nuo galingų tinklininkų smūgių bei aistruolių palaikymo. Jame dalyvavo keturios 8-9  klasių jungtinės komandos, kiekvienoje komandoje žaidė trys vaikinai bei trys merginos. Varžybos vyko ratų sistema. Visos komandos turėjo galimybę išbandyti savo jėgas, sužaisti tarpusavyje. Vyko labai atkaklios kovos tinklinio aikštelėje, po kurių paaiškėjo, kad ketvirta vieta atiteko „Augis ir kiti‘ komandai, trečiąją vietą užėmė ;Moterimis‘ pasivadinusi komanda, antrąją vietą užėmė ‚Bandera‘, o nugalėtojais tapo „Vaikų teisių komanda‘. Jų gražus žaidimas liudijo, kad komanda buvo rimtai pasiruošusi turnyrui. Ir kitos komandos nebuvo nusivylusios rezultatu. Jas džiugino  gera nuotaika, neformalus bendravimas, artėjančių atostogų ir švenčių laukimas. Senuosius metus palydėjome kovingai, linksmai, šventiškai, pasisėmę gerų emocijų. Varžybų  dalyviai buvo apdovanoti saldžiais direktorės įsteigtais prizais.

Labai tikimės, kad šis turnyras ir toliau bus tradiciniu renginiu. Dėkojame visoms komandoms už aktyvų  dalyvavimą, varžybų teisėjams: Neilui K. IV a klasės gimnazistui, , Edvinui J. IV c klasės gimnazistui, Mantui T. II b klasės gimnazistui už objektyvų teisėjavimą.

Varžybų organizatorės, fizinio ugdymo mokytojos Liudvika Tichonova ir Neringa Gliebienė,  džiaugėsi gražiu auklėtinių žaidimu, bendravimu ir bendradarbiavimu, o aistruoliai puikiu  sporto renginiu.

Nuotraukos:
Neringa Gliebienė, fizinio ugdymo mokytoja metodininkė, Liudvika Tichonova, fizinio ugdymo mokytoja metodininkė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas