Kitokios dailės pamokos

   Mūsų gimnazijos mokytojai mielai išnaudoja visas mokyklos erdves  ir pamokos vyksta  ne tik kabinetuose.

   Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos lavinamosios klasės mokiniai mielai piešia, tapo, lanksto, klijuoja ir kuria įvairiomis technikomis. Per dailės pamokas šios grupės mokiniai nori išbandyti viską, ką tik jiems pasiūlo mokytojai. Ypač smagu tai daryti netradicinėse erdvėse, išėjus iš įprastos, kiek pabodusios klasės.

Balandžio mėnesį per dailės pamokas lavinamosios klasės mokiniai, kartu su dailės mokytoja Loreta Makarevičienė ir mokytojomis Tamara Čaikovskaja, Loreta Nasutavičiene keletą kartų lankėsi technologijų kabinete. Susipažino su įvairiais instrumentais, medžio apdirbimo įrankiais, staklėmis. Patys tyrinėjo kitų mokinių jau pagamintus medienos gaminius. Buvo įdomu liesti medžio ruošinius ir juos gludinti su švitriniu popieriumi ir netgi užuosti medžio kvapą.

Vėliau paruoštas medines gėlytes mokiniai dekoravo. Juk greitai bus mamos diena ir visi nori spėti paruošti jai dovanėlę. Kiekvienas lavinamosios klasės mokinys iš pamokos išėjo nešinas rankoje dekoruota gėlyte, su šypsena veide. Tai geriausias ženklas, kad pamoka patiko.

Autorius:
Loreta Makarevičienė

Nuotraukos:
Loreta Makarevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas