II-ojo pusmečio partnerystės apžvalga

Gerb. Jolanta, 

šie mokslo metai keliauja į pabaigą, tad, visų pirma, noriu padėkoti už šiltą ir produktyvų  bendradarbiavimą visus metus. Kartu organizuotos veiklos užtikrina, jog mokinių ateitis bei karjeros perspektyvos juda tinkama linkme, o bendradarbiaujant pavyksta pasiekti puikių rezultatų. Per antrąjį šių mokslo metų pusmetį sėkmingai įgyvendinome įvairius projektus ir ne kartą įvairiais formatais susitikome su jūsų gimnazijos bendruomene. 

Kovo 23 dieną į naujus ISM universiteto namus kvietėme būrius mokinių. Jie dalyvavo kasmet organizuojamoje moksleivių konferencijoje „ISM Insider 2023“, kurioje diskutavome apie Z kartos ateitį bei kokius įgūdžius turėtų ugdytis kiekvienas jaunas žmogus. Taip pat šiemet turėjome galimybę pasimatyti ir su švietimo lyderiais balandžio 13 dieną vykusioje „Švietimo lyderystės“ konferencijoje, kurioje kalbėjome apie pokyčius švietime. 

Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti ir kartu įgyvendinti ISM Verslo klasės projektą. Jau trečiąjį projekto sezoną nuolat susitinkame su mokiniais, kalbame ekonomikos, rinkodaros, verslo kūrimo ir kitomis temomis. Sausio 12 dieną ISM universiteto bendruomenės atstovė Marija Vorobjovaitė  vedė nuotolinę pamoką ir su mokiniais aptarė temą „Kaip įgyvendinti svajones ir pasiekti savo tikslus?“. Taip pat dalinomės ir dvejomis mokomosiomis medžiagomis su gimnazijos ekonomikos mokytojais: vasarį ISM universiteto dėstytoja Greta Ilekytė įrašytoje pamokoje kalbėjo apie klimato kaitos įtaką ekonomikai, o balandį mokiniai turėjo galimybę ekonomikos pamokų metu spręsti 30-ies klausimų testą. Tikiu, jog šis bendradarbiavimas skatina mokinius domėtis šiuolaikiniu pasauliu bei įgauti neįkainojamų įgūdžių! 

Šis pusmetis buvo itin produktyvus, tad belieka tikėtis, jog ir kitais mokslo metais kartu įgyvendinsime dar ne vieną projektą! ISM universiteto bendruomenė džiaugiasi galėdama dalintis savo patirtimi bei žiniomis. Esame pasiryžę kartu su jūsų gimnazijos bendruomene žengti į priekį, kurti vertę teikiantį turinį bei juo dalintis su moksleiviais!  

Noriu pakviesti pasidalinti prisegtu vizualu su mokyklos bendruomene, kartu pasidžiaugiant šių mokslo metų pasiekimais. 

Linkiu gražios mokslo metų pabaigos bei iki susitikimo kitais mokslo metais! 

 

Autorius:
Dr. Dalius Misiūnas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas