2a klasės išvyka

  • Paskelbta: 2023-11-04
  • Kategorija: Renginiai

                                                  2a klasės išvyka 

 

      Vieną lietingą spalio 23 dieną 2a klasės mokiniai, lydimi klasės vadovės Gintarės Padvelskienės bei socialinės pedagogės Jolantos Misiūrienės, vyko į edukacinę išvyką Kirkilų pramogų parke Biržų rajone. Kiekvienus metus parke organizuojami teminiai pasirodymai. Kadangi esame ne iš ramiųjų klasių, tai būti pagąsdintiems, palakstyti po pažliugusią žemę (kartais paslysti ir išsitepti iki ausų) yra pats tas. Šiais metais parke pramogos vyko Helovino tematika- Siaubo cirkas.

       Kol atvykome, lietus liovėsi, tad ir sveikinimą Vytautinių proga daugiau ar mažiau, bet pavyko sukurti.

      Na,  o įžengus į parką, patenkama į šiurpinančių klounų valdas, kuriose netikėtai atgyję personažai išbando baimės ribas. Kas valandą cirko palapinėje vyksta pasirodymai, kurie tikrai ne patiems jautriausiams žiūrovams. Klouno grimerinėje (kreivame kambaryje) tenka išmėginti ne tik besisukančią po kojomis žemę, bet ir už kampų išnyrantį gąsdintoją. Taip pat parke yra būrėjos trobelė ir siaubo namas,  kuriame susidūrėme su tamsiais koridoriais, šiurpiais riksmais ir netikėtais namo gyventojais. Žinoma, neatsispirta ir baisioms karuselėms.

     Nepaisant, kad kelionė Helovino tematika, tačiau svarbiausia buvo bendrystė, seniai planuota ir realizuota klasės išvyka. Turėjome progą sustiprinti tarpusavio ryšius, prisiimti tam tikras atsakomybes. Nors grįžome vėlai, mokslasi neliko užmirštas. Taip pat ir savos tradicijos. Mes prisimename, kas esame, gerbiame išėjusius artimuosius. Ne tik moliūgų švieselės,  bet ir žvakės, kurias degame ant kapų, parodo, kokie esame stiprūs kartu.

 

                                                                                     2a klasės vadovė Gintarė Padvelskienė

 

 

Autorius:
Gintarė Padvelskienė

Nuotraukos:
Gintarė Padvelskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas